Zase tašky…

Můj nekonečný příběh s podtitulem “Hledá se taška” má další mezistupeň. Tady na blogu jsem vynechal pár kroků, naposledy taška byla tu. Mezitím jsem virtuální tašku od Johanny vyměnil za reálnou tašku od Pumy, kterou jsem byl jakožto (ehm) šmejd nucen reklamovat po dvou měsících. Takže stále bez tašky… Posledním favoritem se stala tahle brašna od Benettonu.

Skutečnost, že z ní nejspíš budu muset odmontovat řemínek mi nevadí. DIY je trend posledních let a kutilství je nám Čechům údajně velmi blízké. Z kutilství si vzali vzor i v luxusním Hermesu (kde mimochodem mají skvělé kravaty za naprosto neskvělé peníze) a volně ke stažení dali “střih” na papírovou brašnu/kabelku Kelly. Výsledek by měl vypadat zhruba takhle… Další vzory záleží na vaší fantazii, inspiraci můžete najít třeba i na předchozím odkazu.

Holky se mají, luxusní tašku od Hermesu můžou mít ode dneška zadarmo. Moje pokusy o nákup v zahraničí selhávaly především na ceně. Ale kdybych na peníze nekoukal, pak by jedním z mých favoritů byla taška Nord od ECSOTYPE.

Když už k taškám existuje i video, proč ho sem nedat. Tohle nosím v iPodu a občas se na něj kouknu, když se chci usmát. Je výsledkem spolupráce Takashi Murakamiho a Luise Vuittona. Pokud se někdy dostanu k tomu, abych dopsal post o Darjeeling Limited, o Vuittonu tu bude trochu víc – zatím tedy jen trocha toys, anime a barevných monogramů.

Tags: , , ,

4 Responses to “Zase tašky…”

  1. mára Says:
    May 22nd, 2008 at 11:23 pm

    :) Nazyvat odmontovani jednoho reminku kutilstvim/DIY je znak rozmazlenosti. Ale pocitam, ze to byl spis vtip potrebnej k vytvoreni toho dalsiho osliho mustku.

  2. ahasver Says:
    May 23rd, 2008 at 10:18 am

    no, na blbý oslí můstky jsem machr… ale pro mě to opravdu bude vrchol DIY za posledních několik sezón :) teda kromě spravení záchodový nádržky za pomoci dřevěný latě a pilky

  3. janina Says:
    May 23rd, 2008 at 6:06 pm

    tos to jako rozmlatil?!?

  4. Internetoví krejčí - modrý život Says:
    July 6th, 2008 at 10:50 pm

    […] stará známá bolest. Ani nebudu popisovat, co nevedlo ke koupi (resp. co vedlo k nekoupi) té poslední… Každopádně svět tašek je nekonečný. V sobotu jsem se odpíchl od starých známých […]

Leave a Reply