Dentální hygiena De Luxe

Občas mám sice, pravda, pocit, že moje péče o zuby je deluxe sama o sobě – zrovna jako minulý týden, když jsem přesedlal na mezizubní kartáčky Curaprox a zjistil, že jich dvakrát méně stojí dvakrát více než moje bývalé TePe – ale co si budeme povídat… Nepřeháním to. Nicméně možná budu.

Designové kartáčky (japonské, cha) značky Yumaki jsou to pravé pro všechny snoby, kteří mají svoje drahé hygienické, pečující a zkrášlující přípravky vyskládané napříč celou koupelnou. Jsou dostupné v několika barevných provedeních, propracovaný design zohledňuje jak ergonomii, tak i hygienický aspekt věci, a ohledy na matku zemi z nich jenom prší – použité materiály jsou buď degradovatelné nebo recyklovatelné, Yumaki navíc postrkuje uživatele kartáčků, aby využívali jejich recyklačního programu “Vraťte nám tři kartáčky a jeden vám pošleme zadarmo“.

Co je pro mě největší výhoda kartáčků Yumaki, je ale možnost předplatného – prostě do Yumaki pošlete svoje peníze a Japonci se pak postarají o to, abyste měli každé dva (resp. tři nebo jeden) měsíce nový kartáček v poštovní schránce. No, nestojí to za to?

PS: Pokud jste ještě neviděli, zajděte si do kina na film Submarine (do češtiny bůhvíproč přeložený jako “Jmenuji se Oliver Tate”)

PPS: A až budete mít vypucované zuby, dopřejte si Misfits.

Tags: , , ,

3 Responses to “Dentální hygiena De Luxe”

  1. máří Says:
    July 18th, 2011 at 10:48 pm

    A co pasta? Já dlouhodobě používám Elmex, ale teď jsem lehce na průzkumu. Doužívala jsem Vademecum a začala jsem Paradontax …

  2. ahasver Says:
    July 27th, 2011 at 12:44 am

    pasta asi rembrandt nebo swissdent, ale osobně používám elmex
    pro alternativce samozřejmě vždycky existuje možnost používat ajurvédskou zudní pastu nebo, jak se mě pokoušeli přesvědčit při mojí poslední návštěvě lushe, vyzkoušet novinku – zubní tabletky http://www.lushcz.cz/e-shop/katalog/121-pece-o-zuby.html

  3. já a mých šest dalších já Says:
    September 21st, 2011 at 2:17 pm

    nepřestáváš mě udivovat :) zvedám palce k nebi a dál se s úsměvem pročítám zajímavými myšlenkami. Mimochodem, žádná pasta není nejlepší, pokud jde o mikrobiální povlak na sklovině, potřebujete k jeho odstranění hlavně zahřátý lidský sádlo…jak říkala moje babička :) To jest, hnout zubním kartáčkem v prstech tak, aby vám vyčistil zuby.

Leave a Reply