Molo22 sucks big time

(sliby se maj’ plnit)

Včera jsme se s Víťou vypravili na oběd. Po chvilce váhání jsme zamířili do blízkého Mola22. Při jeho otevírání jsem měl docela radost – holešovický poloostrov zrovna neoplývá příležitostmi k příjemnému obědnímu posezení. Hned první návštěva mě z nadšení vyvedla – studenou rajskou omáčkou, rozmočenými knedlíky a ristrettem se studeným mlékem. Jak už to tak bývá, časem jsem přidal další šance. Což se osvědčilo. Do včerejška…

Usadili jsme ke stolu, objednali (já bílý střik a lososový krém, Víťa vodu a těstovinový salát z poledního menu). Střik, voda a krém přišly takřka zároveň, omluvil jsem se a začal jíst. Po půl hodině jsem měl dávno sněděno i vypito. Tou dobou už jsem dokonce 15 minut čekal na další pití. Můj spolustolovník na tom byl hůř – čekal stále na svoje jídlo. Číšník se omluvil a řekl, že se zeptá v kuchyni. Za další čtvrthodinu jsem se ho zeptal já, kdy už nám salát přinese. Po ujištění, že brzy, a další čtvrthodině sezení s kručícím žaludkem jednoho z nás, jsme požádali o účet.
Když se mi podobná situace stala naposledy před dvěma lety v Příčném řezu, omluvili se, přinesli nám náhradní jídlo a celý oběd byl zadarmo. Po hodině marného čekání v Molu22 se dočkáte kyselého pohledu a účtu v plné výši. Pak odejdete jinam na oběd, se zpožděním na všechno, co vás čeká.

Andrew Bird mi nejde z hlavy

Tags: , , ,

4 Responses to “Molo22 sucks big time”

  1. Petr Fiala Says:
    September 4th, 2008 at 10:30 pm

    To já mám zas opačnou zkušenost, první návštěva v molu: jako dva páry jsme se sešli v restauraci kolem půl jedné, bylo skoro plno, ale jídlo z denního menu bylo na stole za 15 minut pro všechny. Od té doby tam z chodím z komerčky (ve stejné ulici) každý den a dokonce jsem si pořídil i tu jejich kartu. Za cca 4 měsíce se mi jen dvakrát stalo, že mě číšník (nebo pěkná číšnice :-) ) neobsloužil(a) do 15 minut. Pravda, nedávám si speciality, pouze hotovky z menu, na víc není čas. P.

  2. Petr Fiala Says:
    September 4th, 2008 at 10:34 pm

    Hele, to je boží diskuze – super efekt, jak to po odeslání vyjede nahoru :-) Kdes to našel?

  3. Filip Hájek Says:
    September 5th, 2008 at 1:26 am

    Chápu autora článku, že nečekal na jídlo a odešel. Udělal bych možná to samé :-)) – nadruhou stranu, tohle se Vám v klidu může stát ve Vaší oblíbené restauraci. Já jsem navštívil restauraci Molo 22 už po několikáte. Chodíme tam s manželkou někdy, když máme v plánu jít do divadla La Fabrika. Za tu dobu se nám stalo jen jednou, že přinesli jídlo až za půl hodiny. Jinak k obsluze restaurace nemám žádných připomínek. Jo, a vaří tam fakt dobře !!!

  4. Filip Hájek Says:
    September 5th, 2008 at 1:43 am

    Jo a mají tam vynikající míchaný salát se sýrem a šunkou. Vřele doporučuji :-)

Leave a Reply