Už to začne

Příští týdny budou k prasknutí přecpané nejrůznějšími akcemi a akcičkami, událostmi, u kterých byste rozhodně neměli chybět. Takže navařit kafe do zásoby, nasmlouvat doprovody a hurá do toho.

Hurá, blešák

30. září se v podrígráčí (resp. v Italské 34) uskuteční noční bleší trh. Od 19 hodin jej pořádá Hurá Collective, která na stejném místě o měsíc později otevírá galerii Hygienická stanice. Od blešáku nic nečekám, ale uvidíme…. Každopádně …se tam

Od 29. září do 5. října probíhá pražský Architecture Week. Dny národních architektury se letos rozšířily a čekají nás ukázky architektury a přednášky z Belgie, Francie, Itálie, Německa, Skandinávie, Nizozemí, Polska a Švýcarska. Kdo loni propásl Edouarda Francoise ve Francouzském institutu, měl by pociťovat opožděnou lítost, ale především se snažit, aby se mu něco podobného nepovedlo i letos. Já mám zatím namířeno nevím kdy a kam na dýchánek s Evou Jiřičnou.

V pohybu

V divadle Archa a v La Fabrice se bude konat “tradiční” součást přelomu jara a léta, 4 + 4 Dny v pohybu. Divadelní festival budou jako vždycky provázet doprovodný program v podobě koncertů, přednášek a dílen. Vyberte si dle libosti 3. – 10 října.

Mezi 7. a 12. říjnem pospíchejte na Designblok. Pokud stihnete některé z doprovodných akcí, blahoželám, pokud ne, Superstudio se letos nachází v karlínském Corsu. Byla by škoda minout i holešovické Superstudio Dox s módními přehlídkami a kavárnou.

Wéčka a koníčci

O koncertu WWW v Roxy jsem už psal. Pro připomenutí – je 10. října. O Velké pardubické ještě ne. Ta je 12. října a já tam budu. V košili a s dámou s kloboučkem. Sázím na nejvíc lůzra koně a uvidíme, co vyhraju.

Takže. Od příštího pondělka do tašek přibalit redbully, kartáčky a papírové programy, festově zavázat tkaničky a hurá oslavit babí léto indoorovými aktivitami. Já bych prosil nafouknout do všech stran, směrů a časů, ať stíhám všechno pokrýt. Díky

Tags: , ,

One Response to “Už to začne”

  1. janina Says:
    September 28th, 2008 at 12:54 pm

    designblok. zavist. VIM, ze to nestihnu.

Leave a Reply