Plyšáky do Berlína

(Pojara do světa a mně mikinu!)

Třeba máte doma plyšáka. Nebo třeba jiné “Kuscheltier”. A válí se vám smutně přes den v posteli, sám. Pokud máte rádi zároveň svého plyšáka a Berlín a k tomu ještě zrovna nefandíte penězům, pošlete ho na výlet do Berlína. Jestli medvídkovi samou radostí přeskočí, budete ho asi muset poslat do kliniky pro plyšáky, kterým přeskočilo. (via Seom)

Dnes ráno jsem na Design Observeru objevil tuhle krátkou animaci od Břetislava Pojara (slyším křik “století!”). Vydržte určitě až k papouškovi

Víkend na venkově, noc v lese, zírání na hvězdy a sledování jejich pádů mě sice oprostilo od materiálních tužeb, ale jen jsem se vrátil do online světa, vrátily se… Chci tuhle mikinu :)

Ad obyčejný život – skoro týden nám neteče voda. Tekla nějakou dobu v pátek a v neděli… Neuznali mi reklamaci mp3 přehrávače s odůvodněním, že mi spadl – což není pravda. E-shop, ze kterého jsem si objednal před čtrnácti dny parfém s dobou dodání do 2 dnů kurýrem, mi v pátek poslal e-mail, že mi byl poslán poštou a že zásilku můžu sledovat pod číslem, které pošta v databázi nemá. Nesnášim služby v Česku!

Tags: , , , , ,

Leave a Reply