Kouzelná krabička

Skončilo léto a všechny pikniky jsem snědl. Sedím doma ve svetru, je mi trochu zima a trochu smutno z těchhle konců… Podívám se na statistiky blogu a vidím, že mě dnes navštívila Kouzelná krabička. To je přece důvod k radosti a impuls k dalšímu postu, no ne?

Copy & paste

Psal jsem někdy o fasádách v Lyonu? O světelných projekcích na stěny domů, které se tam jednou za čas konají? Asi ne… Každopádně informace i knížka o tomto jsou v nenávratnu, takže zpět k mojí lásce, Berlínu. Tam něco podobného provedl na Berlínském dómu Jaybo aka Monk. Nevím, jestli ho vidíte také, ale Japonsko tam je :)

V poslední době mě konstrukčně/designem zaujaly stránky BBDK ze Santa Fé. Pro všechny, kdo si pod pojmem notebook nepředstaví přenosný počítač, přinesl Coolhunting přínosný review analogových i digitálních zápisníků. Kdyby se někdo chtěl vypravit na Jižní pól, expedice potomků sira Ernesta Shackletona hodlá kráčet v jeho stopách s někým z prostého národa internetového. Zkuste svoje štěstí. V Berlíně mě zaujal projekt Bookcrossing. Proč si něco takového nezařídíme tady? Jdu zpunktovat okolní kavárny…

Update: Bookcrossing v Česku funguje, jmenuje se Knihotoč. Díky za koment

Na závěr tip pro všechny, kdo se pohybují v blízkosti Amsterdamu. Designérské studio Droog nastartovalo nejeden zajímavý projekt. Od 18. září pořádá v Amsterdamu venkovní “výstavu” Droog Event 2: Urban Play, pravděpodobně plnou skvělého streetartu, kterému ten náš bohužel stále nesahá ani po kotníky. Výstava končí na Dušičky a do té doby přenechám zjištění dalších relevantních info na vás. Prosím o report :)

Imprese IX.

Tags: , , , , , ,

2 Responses to “Kouzelná krabička”

  1. -hm- Says:
    September 16th, 2008 at 3:12 pm

    než vyšlápneš verbovat kavárny na Bookcrossing, zkus projet http://www.knihotoc.cz/kde.asp

  2. ahasver Says:
    September 16th, 2008 at 3:32 pm

    jako zasloužilej povaleč jsem si říkal, že bych o něčem podobnym věděl… a ono je to údajně i v shakes, kde jsem jednu dobu prakticky bydlel! zajímavý
    díky

Leave a Reply