Háček má háček

Akce Freezing Prague, o níž jsem tu před nedávnem informoval, utržila značné šrámy a bohužel odhalila slabiny napodobování úspěšných konceptů založených na momentu překvapení a masovosti v době internetu. Zatímco zmrzlé Grand Central nebo Trafalgar Square nikdo nečekal a právě v tom tkvěla síla události, zvěsti o Freezing Prague už daleko přesáhly okruh zasvěcených. Z utajené exploze ve veřejném prostoru se tak stalo veřejné tajemství, o kterém informovalo například bleskove.centrum.cz. Akce tak zdaleka nemůže mít takový dopad, jaký zamýšlela. Nedá se nic dělat – přestože jsem byl ochoten organizátorům odpustit leckteré dle mého soudu hlouposti a dostavit se, zítra mě maximálně někdo potká jako zapáleného přihlížejícího (koneckonů, úplně ujít si to taky nechat nemůžu).

PS: Pokud by někdo rád namítal, že jsem k vyzrazení akce sám přispěl, vězte, že tento blog má zhruba 20 – 40 pravidelně se vracejících čtenářů. A u nich jsem přesvědčen o jejich inteligenci a smyslu pro hru ;)

Tags: , , ,

2 Responses to “Háček má háček”

  1. janina Says:
    March 20th, 2008 at 3:32 pm

    — teda ja do toho nechcu kecat, ale ono to asi moc tajny nebylo, a prekvapeni z toho nemohlo bejt uz VUBEC zadny, kdyz jsem o tom vedela i ja [neposilala jsem ti nahodou link taky?]. nemam tudiz pocit ze by to bylo zamyslene tajny a sokujici…?

  2. ahasver Says:
    March 20th, 2008 at 4:40 pm

    no, dyť já taky řikám, že to ty lidi v tomhle směru zvorali. a to, že to zvorali, nic nevypovídá o tom, jak to _mělo_ vypadat

Leave a Reply