Démoni

(ale začneme koláží, Berlínem a Garfieldem)

V podzimně-zimní kolekci ’08 pro ženy od Versaceho se kupodivu mihne Berlín. Nejenže se mi líbí fakt, že si u Versaceho vybrali Tima Roelofse jako obtiskuhodného výtvarníka, i Roelofsovo koláže, kde je Berlín představen z nejrůznějších stran a úhlů, ale samotná kolekce vypadá celkem dobře. Takže pár fotek…


punk je tady – zdravím Darinu a díky za věnování;)


(… und Neckermann macht’s möglich)


wild East


doma?


pro další fotky zajděte na Wallpaper

Jak by Garfield vypadal bez Garfielda se můžete podívat na blogu “garfield minus garfield“. Moje odpověď je – pořád dobře, možná ještě líp. A autor blogu dodává:

Who would have guessed that when you remove Garfield from the Garfield comic strips, the result is an even better comic about schizophrenia, bipolar disorder, and the empty desperation of modern life?
Friends, meet Jon Arbuckle. Let’s laugh and learn with him on a journey deep into the tortured mind of an isolated young everyman as he fights a losing battle against lonliness and methamphetamine addiction in a quiet American suburb.

All of your demons will wither away…

Ani nevím, proč jsem si na ni dneska vzpomněl. Ale plní moje uši už nějakou dobu. Navíc – chrabrý hrdina, co vysvobodí pannu ze spárů klavíru za podpory vokálů ýbrkůl Macy Gray s hudbou od Fatboye Slima – to si přece nemůžu nechávat pro sebe.

PS: pokud to nevíte, tak Radio Akropolis tímto týdnem končí své vysílání. Spěte sladce

Tags: , , , , ,

One Response to “Démoni”

  1. czina Says:
    February 27th, 2008 at 9:23 am

    si děláš prdel, ne?
    demons mám v přehrávači už přes tejden a poslouchám to kudy chodim!

    jo a ten garfíld je ýbrkůl (super slovo).

Leave a Reply